Zonguldak Cami Açılışı : Zonguldak Uzun Mehmet Camii dualarla açıldı - Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu:

Zonguldak Cami Açılışı : Zonguldak Uzun Mehmet Camii dualarla açıldı - Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu:. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın zonguldak'a geleceği tarih netleşti. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Ak parti zonguldak milletvekili özcan ulupınar da, aynı zamanda benim köyüm olan burasına iki yıl evvel başlanan cami inşaatı kasasız belasız bitirilerek hizmete açılması bizleri gerçekten çok mutlu. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu:

Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir. Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan zonguldak'ta uzun mehmet cami'nin cami açılışı öncesinde ak parti tarafından cumhurbaşkanı ziyaret programı içeren bir video yayınlandı.

Kariye Camii'nin açılışı ertelendi - YENİ ASYA
Kariye Camii'nin açılışı ertelendi - YENİ ASYA from www.yeniasya.com.tr
Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Cami açılışı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet cami açılışında konuşarak bin kişilik kapasitesiyle kentin en büyük camisi uzun mehmet camii'nin açılışı için helikopterle kente geldi. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Erdoğan, cami avlusunda seçim propagandası yaparak 2023'e hazır mıyız? dedi.

Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı.

Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın zonguldak'a geleceği tarih netleşti. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış. Cami açılışının kurdelesini kaymakam kesti. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan zonguldak'ta uzun mehmet cami'nin cami açılışı öncesinde ak parti tarafından cumhurbaşkanı ziyaret programı içeren bir video yayınlandı. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip.

Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Zonguldak'ın kozlu beldesine bağlı, yahma köyünde temeli 1999 yılında atılan güvendik cami, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. 29 nisan 2007 pazar 16:12.

Açılışı bekleniyordu! Çamlıca Camii hakkında kritik karar ...
Açılışı bekleniyordu! Çamlıca Camii hakkında kritik karar ... from cdn.yeniakit.com.tr
Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır. 5 kasım 2018 pazartesi 12:29. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: Zonguldak'ın devrek ilçesinde düzenlenen cami açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36.

Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır.

İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada. 5 kasım 2018 pazartesi 12:29. Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. .camiyi osmanlı geleneği olan gülsuyu ile yıkama işlemini bugün cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Ak parti zonguldak milletvekili özcan ulupınar da, aynı zamanda benim köyüm olan burasına iki yıl evvel başlanan cami inşaatı kasasız belasız bitirilerek hizmete açılması bizleri gerçekten çok mutlu.

Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Zonguldak cami yapımı zonguldak 100.yıl terminali'nin karşısında inşaatı devam eden zonguldak karamusalar köyü aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi.

Zonguldak Çaycuma'ya yeni cami ve lojman!
Zonguldak Çaycuma'ya yeni cami ve lojman! from emlakkulisi.com
Erdoğan, cami avlusunda seçim propagandası yaparak 2023'e hazır mıyız? dedi. Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Erdoğan açılışta hasan gürsoy'a teşekkürlerini sunarak şu mesajları verdi cumhurbaşkanı erdoğan bugün zonguldak'ta uzun mehmet cami'nn açılışını yaptı. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan zonguldak'ta uzun mehmet cami'nin cami açılışı öncesinde ak parti tarafından cumhurbaşkanı ziyaret programı içeren bir video yayınlandı. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış.

İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada.

Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın zonguldak'a geleceği tarih netleşti. Zonguldak'ın kozlu beldesine bağlı, yahma köyünde temeli 1999 yılında atılan güvendik cami, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Zonguldak cami yapımı zonguldak 100.yıl terminali'nin karşısında inşaatı devam eden zonguldak karamusalar köyü aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır.

Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir zonguldak. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code